2018/2019 Tanévzáró

2018/2019 Tanévzáró

A Diákszempont iskola mozgalmas 2018/2019-es tanévet zárt.

Idén a belvárosba költöztünk, és bár voltak fenntartásaink, hamar megszerettük új otthonunkat. A költözésnek köszönhetően rengeteg új családnak váltunk elérhetőbbé, ennek eredményeképpen év közben jelentősen megemelkedett tanulóink létszáma. Kihívást jelentett a gimnáziumi tagozat elindítása, a program kidolgozása és maga a felvételi procedúra is, de nagyon várjuk már az alapító gimiseket!

Az idei tanév jóvoltából jövőre minden évfolyam feltöltődik az általános iskolánkban, amiben a két kis elsős osztály mellett külön is említést érdemel, a Diákszempont vadonatúj tanulókból álló hetedik osztálya!

Egyre többen ismernek minket.

Bővülünk, erősödünk és rendületlenül hisszük, hogy lehet kicsit másképp, kicsit emberközelibb módon tekinteni a pedagógiai munkára, ami egy biztonságosabb, stresszmentesebb környezetet eredményez a gyermek számára. 

Bevallom, mostanra elfáradtunk. Ránk fér a nyári pihenés, hogy ősszel újult erővel nézhessünk az újabb jelentős kihívások elé.

Köszönöm mindenkinek ezt a harcos és gyönyörű iskolaévet, és tartalmas, pihenésben gazdag, szép nyarat kívánok nektek, magunknak!

Szeretettel: Panni néni 🤗

Az évzáró képeit IDE kattintva, iskolánk FB oldalán megtekintheted!