‘Boldog gyerek’ garanciás nyári programok

‘Boldog gyerek’ garanciás nyári programok

Tovább bővült a Creative Science nyári programjainak kínálata!

A képzett és fiatal csapat régóta partnerünk. Táboraikat és workshopjaikat szeretettel ajánljuk minden olyan szülőnek, aki gyermekének élményben gazdag nyári foglalkozást keres, és minden olyan gyereknek, aki kedvet érez valami újban, egy jó csapat tagjaként kipróbálni magát!

Természetfilmes nyári tábor – az ismeretterjesztő műfajok trendjeit egyesítve, bemutatjuk a az épülő Fővárosi Állatkert Biodome-ját!

Végigvesszük az építés fázisait, megismerjük a benne otthont kapó állatokat, a kialakuló új, különleges élettereket. A gyerekek ebben az izgalmas közegben készítik majd el, a saját stílusuk és elképzelésük szerinti természetfilmet!

Városfelfedező és MineCraft tábor 7-14 éves gyerekeknek

Az egy hét során olyan izgalmas intézményeket keresünk fel, és ismerünk meg helyi szakemberek segítségével, mint a fővárosi szemétégető,  a Csepel művek gyáróriása, a Parlament, és Aquincum római kori emlékei, amit a saját méréseink alapján Minecraftban meg is építünk.

Minden, ami Gellért-hegy!

A hegy gyomrában kalandozva megépítjük a Moria bányáira emlékeztető víztárolót, a Rudas fürdő mélyről jövő forrásokat, a misztikummal vibráló sziklatemplomot, és lepipálva a budapesti építészeket, mi fogaskerekűvel megoldjuk a feljutást a Citadellába is!

A programok részletes leírását ITT megtalálod!