Diákszempontban a Creative Science SNI specifikus őszi programjai!

Diákszempontban a Creative Science SNI specifikus őszi programjai!

Partnerünk, a Creative Science csapata, a kezdetektől fogva kiemelten foglalkozik a speciális nevelési igényű (SNI) gyermekekkel, programjaikat folyamatosan az ő igényeikhez is alakítják. A gyermekek vegyes csoportokban tudnak közösségi élményt szerezni, szocializálódni, fejlődni.

Frissen kiírt őszi programjaikra szeretettel várják a jelentkezőket!

Fontos! A foglalkozások díjából minden esetben 5.000 Ft kedvezményt kapnak a Diákszempont tanulói!

 

Szeptember 19. Csütörtök 16:30-18:00 BudapestCraft

Szeptemberben indul a BudapestCraft pionírcsapata a Diákszempontban, ahol az ősz újdonságaként Budapest mellett elkezdjük megépíteni Magyarországot is megyéről megyére, így tanítva a gyermekeket földrajzra, történelemre is.
Itt tudtok jelentkezni:
 
Október 8. Kedd 17:00-18:00 Természetfilmes workshop – Budakeszi vadaspark 
Diákunk Százados Ábel díja után meglátogatott minket az M1 novum műsora is, itt láthatjátok hogyan is működik a workshopunk:
Ősszel a Budakeszi vadasparkban fogunk forgatni, itt tudtok jelentkezni:
 
Október 8. Kedd 16:30-18:00 Fejlődj a karaktereddel – FORTNITE workshop új szemlélettel
Szociális készség, empátia, rendszergondolkodás, kommunikációs készség – csak néhány azok közül, amikben a Creative Science vadonatúj specifikus workshopja játék közben erősíti a gyerekeket. A foglalkozásokra azokat a gyerekeket is szeretettel várjuk, akik visszahúzódó és kevésbé nyitott személyiséggel rendelkeznek, hiszen a célokat a srácok csak rendszerben gondolkodva, egymással kooperálva tudják elérni, így ők is aktív, tevékeny csapattaggá válnak az órákon.
Itt tudtok jelentkezni:
 
BudapestCraft tábor az őszi szünetben – Early Bird (szeptember 15-ig 32.000 Ft!)
Fedezd fel Budapest “Szigetvilágát”! Városfelfedező és MineCraft tábor 7-14 éves gyerekeknek Az egy hét alatt bejárjuk Budapest “szigetvilágát”, megismerve Hardrianus palotájának maradványait, a Csepel Művek gyáróriását, az Észak pesti szennyvíztisztítót.
Itt tudtok jelentkezni:
https://www.creativescience.hu/programjaink/budapestcraft-oszi-tabor/
 

FORTNITE tábor az őszi szünetben – Early Bird (szeptember 15-ig 32.000 Ft!)
Az egyhetes tábor során a gyerekek jobban megismerik önmagukat. A virtuális térből a szabadba helyezett kedvenc játékuk közben sok, a számháborúhoz hasonló játékot is játszunk, és a hely alakítása során megtapasztalják a csapatban dolgozás, a közös munka, az együtt elért cél örömét.
Itt tudtok jelentkezni:
https://www.creativescience.hu/programjaink/fortnite-oszi-tabor/