Együttműködő partnereink

EU TRAINING Online továbbképzés az unió legnagyobb karrierközössége számára! A sikervállalkozás kétszer is szerepelt már, a közép-Európa leggyorsabban fejlődő technológiai vállalatait rangsoroló Deloitte Central European Technology Fast 50 listáján. Vizsgaszimulációk, webináriumok, e-learning, coaching, és még sok más, mindez 19 nyelven, +30.000 teszttel, és +100.000 elégedett felhasználóval. A cég az eu-s EPSO vizsgára készülők Mekkája – és sokrétű tapasztalatával segítve minket, egyben partnerünk is!

ARworks – A Kiterjesztett Valóság szakértői. Több, mint 150 sikeres AR projekttel, és a kreativitás nemzetközi fesztiválján elnyert Cannes Bronz Oroszlánján díjjal a háta mögött, ez a profi csapat koncepciót készít, 3D tartalmat gyárt, programkódot ír, digitális tartalmat adva egy termékhez, printhez, közterületre, rendezvényre – mindezt bármely szektor igénye szerint.

A média világában otthonosan mozgó Herczeg Dóra, ügynökségével a PR komplex kihívásaira szakosodott. A sajtókommunikációban (is) élenjáró BePResent! Communication Agency maximális odafigyeléssel, és a hírcsatornák bonyolult rendszerében is az optimális úton tartva terelgeti iskolánk sajtóközleményeit.

A Creative Science fiatal, agilis és képzett csapata, a gyerekeket kreatív módon, a digitális kor eszközeit használva tanítja. A diákok velük építészetet tanulnak Minecraft-ban, magabiztosak lesznek a Prezi-vel,  videót forgatnak az állatkertben, vagy épp nyári táboroznak! Ismerkednek a világgal, és közben észrevétlen egyre magabiztosabbá válva fejlesztik saját készségeiket, képességeiket. Tanulás, kreatívan, csapatban – ez a Creative Science!

“Alkosd meg magad!” A Manzart rajziskola és művészeti műhely foglalkozásaira a legkisebbektől a felnőttekig várják minden korosztályban az érdeklődőket. VI. kerületi központjukban Szunyoghy András, és Somos Ildikó segíti fejleszteni az önkifejezéshez szükséges kreatív alkotási technikákat, iskolánkban pedig – minden hétfő és szerda délután  – Páris Bori vezet szakköröket.

A Dobrotka Béla judo mester által kidolgozott Esések Iskolája a gyerekek, és az idős felnőttek számára egyaránt lehetőséget nyújt a speciális mozgás előnyeinek kiaknázására. A sérülések megelőzésében hatékony mozgáskultúra izgalmas és játékos elsajátítása, heti két edzéssel iskolánkban is elérhető.

Bár a víz játssza az egyik legfontosabb szerepet az anyagcsere folyamatok során, tapasztalatunk szerint a gyerekek még a napi rutin közben is hajlamosak elfelejtkezni az ivásról. Szerettük volna valahogy motiválni őket a nagyobb napi folyadékbevitelre, így találtunk rá 2017-ben az An-ker Kft. PI-vizes ballonjaira. Szépek, modernek, és egyszerű a használatuk. Legnagyobb örömünkre a tanulók palackjai és kulacsai nógatás nélkül is minden szünetben munkára fogják a selymes ízű, “élő” vízzel teli ballonokat, melyekből már négyet tudnak szabadon használni, az iskola területén.

Az 1996-ban alapított, 100%-ig magyar tulajdonban álló Tigra Kft. számos olyan területet támogat, mely előmozdítja a társadalmat, a közösségeket.

Az OfficeStore ékes példa rá, hogyan lehet családi vállalkozásban egy tökéletes üzleti modellt kialakítani. Ha nyomtatót, vagy fénymásolót bérelnél, mi őket ajánljuk!

Van olyan, amit mindig is tudni akartál a tűzvédelemről, de soha nem merted megkérdezni? Akkor még nem találkoztál a Konifo Kft. munkatársaival! Ennek a felkészült, alapos, és mindenben körültekintő csapatnak hála, a Diákszempont tűzjelzője egész évben nyugodtan pihenhet.

Az LNL Group Solution Kft. kamerarendszerének köszönhetően családias atmoszférájú – de igen mozgalmas iskolaélettel bíró – épületünk minden közösségi pontját egy helyről felügyelhetjük.

Iskolánk vonalas számának (+36 1 343 2249) megjelenése előtt, nem is sejtettük, mennyire szükségünk van rá! A Telekom a vonalas elérhetőség mellett állandó internet hozzáférést is biztosít számunkra.

Garden és a Vega-Ház Kft. Iskolagyümölcs Programja lehetővé teszi, hogy diákjaink a tanév minden tanítási napján friss gyümölcsöket és zöldségeket ropogtathassanak, vagy épp 100%-os Garden Juice gyümölcsleveket szürcsölhessenek. A Programban nem csak a termelők magyarok, de teljes egészében magyar tulajdonúak a Programban részt vevő vállalkozások is. A Diákszempont tanulóinak az Iskolagyümölcs Programban ingyenes a részvétel!

Iskolán diákjainak étkeztetését az Eurestre bíztuk. Miért? Mert megbízhatóak. Mert friss, szezonális alapanyagokból főznek. Mert hazai termelőktől vásárolják az itthon is megtermelhető alapanyagokat. Mert az általuk használt korszerű, és kímélő konyhatechnológiai eljárásoknak köszönhetően az ételek megőrzik tápanyagtartalmuk jelentős részét, és zsírtartalmuk is alacsony marad az elkészítés során (pl.: a zöldségeket párolják a főzés helyett, kemencében sütnek az olajban sütés helyett). Mert kielégítik az iskola diákjainak és kollektívájának a laktózmentes, gluténmentes, vegetárinus és vegán igényeit is. Mert nagy adagokat mérnek, és mert nagyon finomakat főznek. Hát ezért!

Köszönjük!