NYERTÜNK! 🎉 #kedvencosztály

NYERTÜNK! 🎉 #kedvencosztály
Folyamatosan frissülő hírek,
a Diákszempont 5. osztályának pályázatáról!

2019.05.13.

Büszkén jelentjük, hogy a PontVelem Okos Program pályázatán videó kategóriában,

az idei tanévben a Diákszempont 5. osztályosai lettek a #kedvencosztály❤️és ezzel megnyerték a fődíjat: egy 150.000 Ft. értékű osztálykirándulást!

www.pontvelem.hu/hirek/hirek/478-ok-lettek-magyarorszag-kedvenc-osztalyai-2019-ben

Gratulálunk a gyerekeknek, a projektet közvetlen segítő tanároknak, és az őket mindenben támogató Diákszempont iskola közösségének!

Külön köszönjük a szülőknek, rokonoknak, barátoknak a rengeteg szívecskét és megosztást, hiszen nélkületek nem győzhettünk volna! 🙏

A díj átvételéről, és minden további fontos fejleményről, természetesen beszámolunk majd! 🤗

Nagyon boldogok vagyunk😃

 

2019.05.13.

Hála a sok segítő megosztásnak is, kereken 430 Instagram szívecskét, és 252 Videa megtekintést gyűjtöttünk össze, a tegnap éjfélkor befejeződött pályázati versenyen! Köszönjük!

Amint megtudjuk a zsűri döntését, azonnal értesítünk titeket!

Nagyon izgulunk…

 

2019.05.04.

Végre teljes hosszában bemutathatjuk, a pályázatra készült filmünket!

Két perc életöröm, saját hangszereléssel és énekkel kísérve! Kreativitás, alkotás, aktív önkifejezés, mindez tanár-diák közösségben. Nem tudunk betelni vele! Add át magad te is, a gyerekek boldogság-energiájának,

klikkelj a logóra, és tudd meg, mire születtünk! 😍

Diákjaink megtették, amit a pályázat elvárt tőlük, most rajtunk a sor.

Tudjuk, hogy az emberek segítőkészek, ráadásul amit mi a diákjaink nevében kérünk, az nem tart tovább néhány másodpercnél! 

Bízunk a támogatásodban, és talán rokonaid, barátaid, kollégáid, Facebook ismerőseid közül is sokan és szívesen nyomnak a gyerek kedvéért egy lájkot, ha megkéred őket.

Minden kattintás fontos!

Rajtunk múlik, hogy 2019-ben Magyarország Kedvenc Osztályaként, a Diákszempont 5. osztálya nyerje meg a fődíjat: a kalandokkal teli osztálykirándulást!

8 nap van még hátra, a verseny lezárásáig.

Fogjunk össze, és gyűjtsünk nekik lájkokat!

💙

 

2019.05.03.

“Na figyeljetek! Szeretett ötödikes osztályunkkal pályázunk, egy osztálykirándulást nyerhetünk! Osszátok, szívecskézzétek – ne a posztot, hanem az Instán az eredetit, ha tudjátok! Sokat dolgoztunk vele, szerintem eszméletlen jó lett! Ez még egy rövidített változat, nem sokára jön a teljes. Páris Bori, Melinda Kunfalvi, Magyar Márton Ármin, Krisztina Felcser társaságában és segítségével készült a zene, az udvari látvány, a film, minden, amit láttok, hallotok! Minden támogatást nagyon köszönünk!”

Péter bácsi – a magát iskolánkban történelemtanárának álcázó gitár-virtuóz – ezekkel az őszinte szavakkal osztotta meg, a Diákszempont instagram oldalára délután felkerült videót. 

Kattints a képre, nézd meg a videót és LIKE-old! Megérdemlik! 👍

Az 1 perces, kifejezetten az instára készült rövidített filmet, hamarosan követni fogja a Videára feltöltött teljes változat!

Fontos, hogy a pályázat kiírása szerint mindkét fórumon gyűjtenünk kell a lájkokat, hiszen a legnépszerűbb pályázók közül kerül majd ki a győztes osztály. A diákszempontosok munkája mind koncepcióban, mind kreativitásban, mind kivitelezésben  kiemelkedik a mezőnyből – erről magad is meggyőződhetsz, ha rákeresel az instagram #kedvencosztaly hashtag-re.

Azonban az idő…

A nevezés április 01-től indult, és mi – a film komplexitása miatt – csak most készültünk el, így a többiekhez képest erősen le vagyunk maradva. Vagyis jócskán bele kell húznunk a “lájkvadászatba”, hogy a május 12-én éjfélkor záruló versenyen, a Diákszempont 5. osztálya legyen a #kedvencosztály… és bele is húzunk!

Ugye te is segíted őket egy LIKE-al?

Köszönjük!

💙

 

2019.04.26

Az 5. osztály audio-vizuális anyaggal nevez a Pontvelem Okos Program pályázatára!

A saját magukról mintázott ponyva történetét, egy Péter bácsi és Melinda néni által hangszerelt, és a gyerekek énekével kísért videóban küldik el pályázatra. A projekt sok összetevős, a fejleményekről természetesen beszámolunk.

Addig is szorítsatok!

Kapcsolódó bejegyzés