NYOMJ RÁM!

Szia, én vagyok Panni, akivel beszélned kell!

 Mert ha középiskola választásról van szó, velem valóban őszintén beszélhetsz! Kérlek ne ess zavarba pusztán azért, mert igazgatónő vagyok.  Semmi gond, ha még nem ismersz engem, vagy a Diákszempont iskolát! 🙂 Csak fusd át ezt az oldalt, és egy csapásra képben leszel!

Beszéljünk rólad, és a téged foglalkoztató kérdésekről!

A NEVETÉS A LEGJOBB MÓDSZER ARRA,

HOGY KICSIT KÖNNYEBBÉ TEGYÜK A DOLGUNKAT” 

Jackie Chan 

A DIÁKSZEMPONT VIDÁM SULI!

Egy összetartó diák-tanár közösség, amiben nem csak a tananyagot, de magadat is lépésről lépésre megtanulod! Alternatív szemléletű iskolánkban személyiségfejlesztő módszereket, és hatékony tanulási technikákat alkalmazunk, hogy felismerd értékeid, és a legjobbat hozhasd ki magadból!

DE NEM KOMOLYTALAN ISKOLA.

Tudjuk, hogy a gimnázium négy éve alatt nem taníthatunk meg mindenre. De masszív alapot adunk, amire később magad is tovább tudsz építkezni. Lesznek tanórák, lesz dolgozat, és lesz lecke, mert a tanárok itt sem csak vicceket mesélnek. És a kudarcoktól sem tudunk majd mindenkor megvédeni. De segítünk helyre tenni benned az érzést, hogy tanulhass belőle. Egy plusz szemet kapsz, amivel másként látod magad, és olyan tanulást segítő trükköket, amiknek eddig a létezéséről sem tudtál!

MEGTANÍTUNK BÍZNI MAGADBAN!

Ismered meg a gyengeségeid, és a módszert, hogyan javíts rajtuk! Ismerd meg az erősségeid, és azt, hogyan használd őket a magad javára! Bontakoztasd ki a kreativitásod! Légy büszke arra, aki vagy, hogy azzá válhass, aki lenni szeretnél!

2019 ŐSZÉTŐL 3D DIGITÁLIS MŰVÉSZETI ÉS ANGOL NYELVI TAGOZAT

 Nézz körül a gimi oldalán, ismerj meg minket, válassz tagozatot, és csatlakozz hozzánk!

NEKED SOK SZEMPONTOT KELL FIGYELEMBE VENNED

A megfelelő középiskola kiválasztása sok összetevős, komplex dolog, így meglehet, most te is úgy érzed magad, mint a videóban megriadt imádni való (és drámatagozatot végzett) iskolamenedzserünk, Viki.

 

De miből tudom, hogy valóban nekem való ez a gimi??

Hogyan dönthetnék, ha még magam sem tudom, mi szeretnék lenni??

Rettenetesen félek a kudarctól… tudtok ebben segíteni nekem??…

EZEKRE, ÉS MÉG SOK MÁS TÉGED ÉRDEKLŐ KÉRDÉSRE* IS

VÁLASZT TALÁLSZ

ITT!

 

MERT NÁLUNK CSAK EGY SZEMPONT MARADHAT:

A TIÉD!

 

* A kérdések a gimnáziumi életeddel kapcsolatosak, a videóban említett egyetemekről azok oldalain tájékozódhatsz! 😀