PI-vizet a kulacsba!

Büszkén és boldogan jelentjük, hogy az An-ker Kft.-vel kart karba öltve, 2018 szeptemberétől már nem kettő, hanem négy darab ballonos PI-víz adagolót raktunk ki a Diákszempont iskola épületében!

• Ez jó! De mi is az a PI-víz…?

A víz játssza az egyik legfontosabb szerepet az anyagcsere folyamatok során, ezért kulcsfontosságú, hogy olyan vizet igyunk és fogyasszunk, amely harmonizál az élő szervezet organizmusaival. Minél több testünkben található folyadékhoz hasonló vizet fogyasztunk, annál kevesebb energia vész el az anyagcsere folyamán, azáltal csökken a diszharmónia, normalizálódik az anyagcsere folyamata. Összességében a víz képes testünket a képességei szerinti legjobb teljesítményre késztetni.

(Bővebb információért keresd fel, kérlek a pi-viz.hu oldalát.)  

• Nem szeretjük. Imádjuk!

Tapasztalatunk szerint a gyerekek még a napi rutin közben is hajlamosak elfelejteni inni, ezért már a tavalyi tanévben is kerestük a hatékony megoldást arra, hogyan motiváljuk a gyerekeket a nagyobb napi folyadékbevitelre.

Ezek a ballonok tökéletes megoldást jelentettek. Szépek, modernek, gyerekjáték a használatuk, és legnagyobb örömünkre a tanulók palackjai és kulacsai nógatás nélkül is minden szünetben birtokba veszik őket!